ERVARINGEN

Een fijn gevarieerd programma heb je aangeboden Hannah! Heerlijk om bestaande inzichten verder te verdiepen dit weekend en om weer op en top in contact te staan met mezelf. Dank je voor je professionele begeleiding in alle opzichten en de hartelijkheid en de warmte die jou zo eigen is. Dikke zoen.

Frances

Verbindend, gezellig. Na 2 dagen ben je als familie van elkaar Zelfs het snurken leer je waarderen na het doen van The Work Lekker eten, heerlijke ruimte, veel afwisseling, je voelt je bij Hannah heel welkom Ramen als flip-overs, kerstmis kan beginnen.

Anoniem

Ik heb een zeer intensief bewogen weekend achter de rug. The Work en emoties. Vanaf vrijdagavond tot zondagavond hebben we op zeer diverse wijze contact gemaakt met onze emoties en onze overtuigingen daarover. De ambiance was heel aantrekkelijk en de begeleiding hartverwarmend en professioneel. Het leukste is dat je je groepsgenoten die je nog nooit eerder hebt gezien na een weekend beter kent dan je eigen familieleden. We hebben geleerd dat niet zozeer onze emoties het probleem zijn alswel onze gedachten daarover. Door The Work daar op te doen leer je er losser van te komen en meer ontspannen met jezelf te zijn. De momenten van stilte en meditatie gaven een goede ondergrond aan de veelheid van ervaringen.

Betty Niesing

Ik ga weg met een hoofd vol: Verwarring, helderheid, vragen, doelen Het was echt een heel divers weekend, hoofd, lijf, hart, alles heeft heel hard gewerkt. Maar, echter en ook…… Een cursusleidster die enigszins chaotisch wel structuur geeft en uiteindelijk een mooi geheel maakt.

Mieke B.

Onbekende mensen worden lieve mensen, een vreemd huis wordt een toegankelijk, makkelijk in begevend huis. Een andere onverwachte manier van het ontmoeten van emoties. Termen die me bijblijven, openheid, toegankelijkheid, ruimte voor emoties en mezelf. Andere manier, invalshoek van The Work ( op emoties) prettig. Mag misschien iets intensiever The Work.

Danielle

Het 2e weekend aan de slag met de 4 vragen. Na de eerste keer had ik het schriftje bij thuiskomst op de plank gelegd en er het halve jaar niets meer mee gedaan. Dus verheugde ik me na een drukke periode op een rustig weekend in een mooie omgeving. Hannah’s huis geeft je een zeer welkom gevoel, warm en huiselijk. De overige deelnemers waren deels bekend, deels onbekend en deels zeer ervaren/onervaren workers. Dit was een mooie combinatie waardoor er veel geleerd kon worden. De work gaf al op de 1e ochtend helder inzicht over mijn uitgebrachte vraag over boosheid. Wat en hoe kan ik daarnaar kijken en mee omgaan? Een mogelijkheid voor de toekomst. De variatie van werkvormen, mindfulness, wandelen, meditatie, dansen maakten het weekend tot een compleet feest.

Jolande

Aankomen in de workshop van Hannah voelde als thuiskomen, letterlijk en figuurlijk. Hannah laat je volledig op je gemak voelen in haar woning en je mag zijn wie je bent en hoe je bent op dat moment. De workshop: Een perfecte balans en afwisseling tussen The Work en andere vormen van bewustwording. Ik ben thema’s in mezelf tegengekomen waarvan ik niet wist dat ze nog speelden. Ik voelde me veilig in de groep om me kwetsbaar op te stellen en deze thema’s aan te kijken. Ik ga zeker meerdere workshops bij Hannah doen.

Marijke

Om eerlijk te zijn waren danielle en ik in het begin wat septisch, omdat het enkele dagen geduurd had voor we antwoord kregen op onze mail en omdat het e-mailadres “gaatjesvuller”vreemd was. We kwamen vrijdagavond gestresst en moe aan, en direct toen ik de foto van ramana maharshi in de woonkamer zag hangen voelde ik me goed en werd mijn stemming beter. Dat werd door hannah’s open en losse aard, de aangename ruimte en ook door de honden bevestigd en versterkt. Ik vond de balans tussen The Work en andere oefeningen gelukt en stimulerend, vooral omdat ik al zoveel “schools”bij Katie gedaan heb. In tegenstelling tot de andere deelnemers vond ik de aanwijzingen bij de oefeningen helder en makkelijk te volgen. Al bij al een weekend dat succesvol en verrassend voor mij.

Manou

The work wordt enorm door Hannah gepromoot. Tot nu toe deed ik daar alleen maar aan mee als ik bij Hannah was tijdens een cursus of workshop. Totdat ik onlangs tot twee maal toe zelf thuis the work deed op een heel ongemakkelijk gevoel naar geliefde personen.

En beide keren werkte het bevrijdend. Ik kon weer verder zonder de ander de schuld te geven van datgene wat mij raakt. Dat is vooral mijn zaak. Ik weet nu ook dat ik vaker the work kan doen op eenzelfde soort thema, want het is elke keer weer net even anders.

Gerie

Ik ben enorm dankbaar voor de weekenden van "The Work" bij Hannah. In haar heerlijke huis in het mooie Friese landschap ervaar ik telkens weer een thuiskomen; ook bij mezelf. In een warme sfeer van veiligheid, openheid en acceptatie, van zowel Hannah als de andere deelnemers, leer ik kennis maken en werken met The Work.

Hoe het stellen van de 4 vragen mij elke keer nieuwe inzichten brengt, blinde vlekken zichtbaar maakt, rust, liefde en acceptatie brengt van dat wat is, blijft me verwonderen. The Work maakt mijn belemmeringen en overtuigingen helder en zichtbaar op een eenvoudige, maar zeer doeltreffende manier.

De wijze waarop Hannah haar kennis met ons deelt en begeleiding biedt, terwijl ze zich aanpast aan de dynamiek en wensen van de groep en tevens het groepsproces haar vrijheid laat, vind ik heel bijzonder. Ik ben groot fan van haar weekenden en verheug me ook nu weer op de volgende!

Michelle